produk

Pita Pelukis

pedaran pondok:

Pita séksi dua kali didamel tina kertas, kaén, pilem plastik salaku substrat, teras perekat tekanan-peka tekanan-tipe elastomer atanapi résin-résin perekat tekanan-peka sami dilapis dina landasan di luhur. Pita perekat ngawangun gulung diwangun ku tilu bagian: substrat, perekat sareng kertas pelepasan (pilem).


Detil Produk

Tanda Produk

Barang

 

fitur sareng panggunaan

 

Kode

 

KAGIATAN

Tahan suhu° °C

Nyokong

Perekat

ketebalanmm

(Kakuatan regangan )N / cm

Perpanjangan%

180°gaya mesék N / cm

Masking Tape

Perekat anu saé, henteu aya résidu, awétmulti-warna sareng multi-suhu sayogi. Dipaké pikeun masking normal, lukisan di jero rohanganngalukis mobillukisan hiasan mobil.Saringan masking suhu luhur dianggo dina industri éléktronik.

M148

<70

keretas crepe

karét

0.135mm-0.145mm

36

6

2.5

Saringan topéng suhu sedeng

MT-80/110

80-120

keretas crepe

karét

0.135mm-0.145mm

36

6

2.5

Saringan Masking suhu luhur

MT-140/160

120-160

keretas crepe

karét

0.135mm-0.145mm

36

6

2.5

Pita Masking warna-warni

MT-C

60-160

keretas crepe

karét

0.135mm-0.145mm

36

6

2.5

3

Detil Produk:

Adhesion anu saé; Henteu aya résidu; Kuat kakuatan anu saé; Kisaran suhu anu lumaku lega; Pakéan lemes sareng fitur-fitur sanésna.

Aplikasi:

Dipaké pikeun bungkus, lukisan di jero rohangan; lukisan mobil; lukisan suhu luhur dina industri éléktronik sareng hiasan, diatom ooze, nyemprotkeun panutup perlindungan sapertos mobil, produk éléktronik, straping, kantor, pengepakan, seni kuku, lukisan, jsb.

Masking tape mangrupikeun pita perekat anu bentukna gulung tina kertas masker sareng perekat peka tekanan salaku bahan baku utama. Perekat peka tekanan dilapis dina kertas masking sareng sisi sanésna dilapis ku bahan anti nempel. Éta ngagaduhan ciri résistansi suhu luhur, résistansi anu hadé pikeun pelarut kimia, adéksi tinggi, pakean lemes sareng henteu aya résidu perenah saatos nyaring. Industri ilahar dikenal salaku masking tape pressure-sensitive adhesive tape.

1. Anu anut kedah dijaga garing sareng beresih, upami éta moal mangaruhan pangaruh perekat pita;

2. nerapkeun kakuatan anu tangtu pikeun ngadamel pita sareng penganut kéngingkeun kombinasi anu saé;

3. Nalika fungsi panggunaan réngsé, pita kedah dikupas gancang-gancang pikeun nyingkahan fenomena résidu lem;

4. Pita perekat anu henteu ngagaduhan fungsi anti UV kedah nyingkahan sinar matahari sareng lem résidu.

5. Lingkungan anu béda sareng objék caket anu béda, pita anu sami bakal nunjukkeun hasil anu béda; sapertos gelas. Logam, plastik, jst, kedah diusahakeun sateuacan dianggo dina jumlah anu seueur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori