produk

Pita sealing karton praktis multifungsi

pedaran pondok:

Sealing tape ogé katelah pita Bopp sareng pita bungkus. Éta cocog pikeun neundeun barang di gudang, kiriman kontainer, sareng pencegahan maling sareng pembukaan barang ilegal. Éta tiasa nyegah kabocoran produk atanapi karusakan nalika ngangkut, ngagaduhan sababaraha fitur viskositas anu kuat, ngalereskeun kamampuan, henteu aya résidu, éta ogé bungkus murah.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Pita sealing karton praktis multifungsi

Bahan

Pilem polipropilén BOPP OPP

Perekat

Akrilik

Warna

transparan, biru, hideung, atanapi ngarobih

Panjangna

Biasa: 50m / 100m

Atanapi ngarobih (tina 10m dugi ka 4000m

Lebar

Biasa: 45mm / 48mm / 60mm

Atanapi ngarobih (tina 4mm-1260mm)

Jumbo ngagulung lébar

1260mm

Ngepak

Salaku pamundut konsumén urang

Sertipikat

SGS / ROHS / ISO9001 / CE / UL

Sababaraha ukuran populér

di pasar global

48mmx50m / 66m / 100m - Asia

2 "(48mm) x55y / 110y - Amérika

45mm / 48mmx40m / 50m / 150 - Amérika Kidul

48mmx50mx66m - Éropa

48mmx75m - Australia

48mmx90y / 500y - Iran, Wétan Tengah

48mmx30y / 100y / 120y / 130 / 300y / 1000y - Afrika

Parameter pita bopp bungkus

Barang

Pita kemasan Bopp

Pita transparan tinggi

Pita pengepakan warna

Dicetak pita pengemasan

Tape cicing

 

Kode

 

XSD-OPP

XSD-HIPO

XSD-CPO

 

XSD-PTPO

 

XSD-WJ

Nyokong

Pilem Bopp

Pilem Bopp

Pilem Bopp

Pilem Bopp

Pilem Bopp

Perekat

akrilik

akrilik

akrilik

akrilik

akrilik

Kakuatan tarik (N / cm)

23-28

23-28

23-28

23-28

23-28

Kandel (mm)

0.038-0.090

0.038-0.090

0.038-0.090

0.038-0.090

0.038-0.090

Ngabobol bola (No. #)

7

7

7

7

7

Nyekel kakuatan (h)

24

24

24

24

24

Perpanjangan (%)

140

140

140

140

140

180 ° gaya mesék (N / cm)

2

2

2

2

2

Data ngan ukur pikeun rujukan, urang nyarankeun palanggan kedah diuji sateuacan dianggo.

Kauntungannana perusahaan

1. Ampir 30 taun pangalaman,

2. Alat-alat canggih sareng tim propésional

3. Nyayogikeun produk anu saé kualitas sareng layanan pangsaéna

4. Sampel gratis sayogi, Pangiriman waktos

Parabotna

qwe

PERALATAN TEST

q2312

Prosés produksi

22

Sadaya kasét dihasilkeun tina palapis dugi ka loading. Éta sacara ketat dihasilkeun liwat hiji prosés, kualitasna tiasa dijamin.

Fitur

11

Viskositas tinggi

Gampang dibungkus sareng disegel

Kamampuh tarik anu kuat

teu gampang pegatna

22
33

Tatu pageuh

Kandelna cekap

Jelas dicitak

Tiasa nyetak rupa pola

44

Aplikasi

Pita sealing tiasa dianggo pikeun sealing karton sareng express pack, langkung merenah dianggo nganggo cutter tape, ningkatkeun éfisiénsi damel 

1111

Sealing karton, pamakean bengkel

2222

Pamakéan gudang, pamakean di bumi

Ngepak & Ngamuat

Métode bungkus sapertos kieu, 6 gulung ngaleutikan, 54 gulung karton atanapi 90 gulung karton. Urang tiasa ngarobih bungkus sakumaha pamundut anjeun.

3333

Sertipikat

Produk kami parantos lulus UL, SGS, ROHS sareng sababaraha sistem sertifikat kualitas internasional, kualitas tiasa dijamin pisan.

4444

Pasangan urang

5555

Lorrain Wang:

Shanghai Newera Viscid Products Co., Ltd.

Telepon: 18101818951

Wechat: xsd8951

E-mail:xsd_shera05@sh-era.com

1232

Wilujeng naros!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami