produk

Pita aluminium foil

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Bahan

Foil aluminium

Jinis napel

Pangleyur akrilik

Warna

Pérak

Fitur

Pérak caang, tahan UV, seuneu, jsb

Panjangna

Tiasa ngarobih

Lebar

Tiasa ngarobih

Palayanan

Narima OEM

Ngepak

Narima ngarobih

Jasa sampel

Nyayogikeun conto gratis, momotan kedah dibayar ku anu ngagaleuh

Lambaran Data Téknis

Barang

Pita aluminium foil

FSK

Nyokong

Foil aluminium

Foil aluminium

Perekat

Pangleyur akrilik

akrilik

Kandel dukungan (mm)

0.014mm-0.75mm

0.018mm-0.75mm

Kandel perekat (mm)

0,025-0,03

0,02-0,03

Kakuatan tarik (N / cm)

40

> 100

Elongasi

3

< 8

180 ° gaya mesék (N / cm)

20

18

Résistansi listrik

0,02Ω

0,02Ω

Data na ngan ukur pikeun rujukan, kami nyarankeun palanggan kedah nyobian sateuacan dianggo.

Rakan

Perusahaan urang gaduh pangalaman ampir 30 taun dina bidang ieu, parantos kéngingkeun reputasi anu saé pikeun jasa heula, kualitas heula. Pelanggan kami aya di langkung ti lima puluh nagara sareng daérah di panjuru dunya.

1
5555

Parabotna

qwe
q2312

Sertipikat

Produk kami parantos ngalangkungan ISO9001, SGS, ROHS sareng sababaraha sistem sertifikat kualitas internasional, kualitas tiasa total ngajamin.

4444

Fitur & aplikasi

Pita aluminium foil mangrupikeun bahan baku sareng bantu utama pikeun kulkas sareng beku. Éta ogé bahan baku anu kedah dibeli pikeun departemén distribusi bahan insulasi termal. Hal ieu seueur dianggo dina kulkas, kompresor udara, mobil, pétrokimia, jambatan, hotél, éléktronika sareng industri sanés

Feature&application1

Pérak caang, tahan UV, seuneu

Éta tiasa dianggo pikeun insulasi panas sareng perban insulasi refleksi tiis, tiasa dianggo dina pipa, pangrojong mesin, sareng tiasa dianggo pikeun mungkus kawat pikeun nyegah panas, tahan cai sareng tahan lebu, jsb.

Feature&application2

Pelindung éléktromagnétik, anti-radiasi, anti gangguan

Feature&application3

Bungkusan produk éléktronik, nyalindung tina radiasi

Feature&application4

Pipa segel Sealing kuat, résistansi suhu luhur henteu gampang murag

Feature&application5

Tiasa dianggo pikeun perbaikan logam, plastik, keramik sareng bahan sanés

Kauntungannana perusahaan

1. Pangalaman mangtaun-taun

2. Alat-alat canggih sareng tim propésional

3. Nyayogikeun produk anu saé kualitas sareng layanan pangsaéna

4. Nyayogikeun conto gratis

Ngepak

Métode pengepakan sapertos kieu, tangtosna, urang tiasa ngarobih bungkus sakumaha pamundut anjeun.

rwqrrwe

Ngamuat

3333

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori